Mauro Staraj promociju novog albuma započinje u La Kabani 9. ožujka!

Mozaik
28.02.2013 15:36
Sponzorirani sadržaj
Mauro Staraj
Mauro Staraj
La Kabana svoje stare i nove goste poziva na promotivni koncert za novi album Maura Staraja i njegova pratećeg benda čija turneja 9. ožujka započinje baš u tom kaštelirskom disco baru, a gosti će uz nove pjesme sa albuma "28" imati priliku poslušati i mnoge druge glazbene uratke.
Mauro Staraj rođen je u Rijeci 7.12.1983. Od malih nogu pokazuje veliki interes za glazbu, pa mu nono kupuje harmoniku u dobi od samo 4 godine.
2003. godine ulazi u band Koktelsi sa kojima nastupa do kraja 2012. Snimili su 6 albuma i prodali preko 50 000 nosača zvuka. Autor je mnogih hitova banda, svih aranžmana te glazbeni producent na albumima.
Sa svojim bandom nastupa diljem Hrvatske i po susjednim zemljama, a svoju veliku popularnost među publikom stiču posebnom scenografijom i kostimografijom te neiscrpnom energijom.
Od 2008. godine Staraj se sve češće pojavljuje kao autor na raznim festivalima, pišući i aranžirajući za druge izvođače. 2009. pokreće svoj glazbeni studio Music Kitchen Records i sve više radi kao glazbeni producent na raznim projektima. 2012. započinje sa radom na svom prvom solo-albumu “28″ te na njemu okuplja eminentne glazbenike.
Na festivalu “Čansonfest 2012″ prvi put se pojavljuje kao samostalni izvođač i pobjeđuje sa baladom “Ča bin sve otel mu reć” zahvaljujući glasovima publike. U studenom 2012. izlazi iz Koktelsa i započinje solo-karijeru.
Bogata nagradna igra uz piće po promotivnim cijenama najsretnijima će donijeti tri nagrade u konzumaciji, od po 750, 500 i 250 kuna. Da zabava potraje do samog jutra pobrinut će se resident Dj Marko Londero. Upad je besplatan.
Poveznice:
★★★ La Kabana - Mjesto dobre zabave ★★★
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti