Maturalna zabava maturanata Srednje škole Mate Balote 2012./2013.

15.03.2013 14:42
Mihaela Peruško
1
1
U noći punoj emocija, ponosa, smijeha, zabave i lijepih sjećanja maturanti 2012./2013. dokazali su nam da su se svi mukotrpni ispiti, neprospavane noći i beskrajne obaveze isplatili te su ponosno stali pred nas ne vjerujući da su stigli na sam kraj svog srednjoškolskog puta.
9. ožujka u dvorani Žatika proslavili su dugoočekivanu maturalnu večer uz prisustvo obitelji, prijatelja, poznanika, profesora, djelatnika škole te svih onih željnih duge zabave i dobrog
provoda. Ceremonija je otvorena svečanim defileom maturanata koji su, moramo priznati, zasjali u raskošnim odjevnim kombinacijama. Uslijedio je govor ravnatelja Krešimira Bronića koji je pozdravio prisutne s par toplih riječi te našim maturantima poželio sve najbolje u budućnosti. Došao je red da nam zvijezde večeri pokažu svoje plesno umijeće, a u tome su im drage volje pomogli najponosniji roditelji i, ništa manje ponosni, profesori.
Odlučni u tome da nas nasmiju do suza, maturanti su se zatim predstavili sa svojim maštovitim skečevima te iznenadili publiku originalnošću i domišljatošću. Zabava se je nastavila do ranih jutarnjih sati, ali sigurni smo da je njima prošla u trenu te bi ju ponovili još nebrojeno mnogo puta. Zahvaljujemo svima koji su omogućili da ova večer bude toliko posebna i uspješna, a najviše ovogodišnjim maturantima koji su se zaista potrudili da nas razvesele. Želimo im svu sreću i puno uspjeha u daljnjem životu te da, kako su i sami rekli, ipak u srcu uvijek ostanu djeca.
Katarina Babić i Ivana Zec, 2.OG

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti