Matematičari odmjerili snage u Vrsaru

Lokalno
31.01.2009 00:00
D. Požarić
VRSAR - Fabian Babić (Sv. Lovreč) s osvojenim prvim mjestom, Patrik Matošević s drugim i Marko Brajković s trećim (oba Poreč) bili su u konkurenciji četvrtih razreda osnovnih škola najbolji u Vrsaru na međuopćinskom natjecanju iz matematike krajem tjedna.
Među petašima pobijedio je Kristian Kosović iz škole domaćina. Bernard Nović iz Višnjana je drugi, a Dunja Kureljak iz Tara treća. Luka Kukurin (Višnjan) prvi je u konkurenciji šestaša, Matej Poljuha drugi, a Dijana Lutvica treća (oboje Poreč). Toni Kukurin (Višnjan), Dora Gašparini (Vrsar) i Emil Srbljanin (Poreč) tim su redoslijedom najbolje plasirani sedmaši. Erik Matošević (Sv. Lovreč) najbolji je matematičar među osmašima, Katia Ritoša je drugoplasirana, a treće mjesto dijele Tibor Gašparac (Poreč) i Ružica Glavaš (Vrsar). Ukupno se natjecalo 120 osnovaca iz šest škola.
Odaziv srednjoškolaca bio je daleko skromniji: 17-ero njih, svi iz Srednje škole Mate Balote. U konkurenciji prvih razreda najbolji su redom bili Filip Soldan, Stefano Mikatović i Stipe Gašparini, među drugašima redom Ivan Cuculić, Denis Hrvatin i Martin Radin, u trećim razredima Ivana Miletović, Dean Deković i Ines Pašalić, a među maturantima Mislav Paštar i Ante Orbanić.
M. D.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti