Maškaranu disco večer DND-a pokvario alkohol: švercanje votke skratilo program

Lokalno
16.02.2009 00:00
D. Požarić
Mali žongleri zabavili su vršnjake
Mali žongleri zabavili su vršnjake
POREČ - Pola sata kraće od planiranog potrajala je maškarana disko večer koju je u subotu, na Valentinovo, za osnovce organiziralo porečko Društvo Naša djeca. Razloge nezgodan: nekoliko starijih osnovaca htjelo se praviti važnim nedozvoljenim sredstvima pa su unijeli bocu votke i brendija s jajima. Nije prošlo nezamijećeno.
- Nakon prve boce nismo htjeli ostaloj djeci pokvariti večer, ali kad smo primijetili i drugu, morali smo prekinuti. Žao nam je, vidimo da mladima nedostaje zabave, ali šaljemo i poruku roditeljima da im djeca i na ovakvim našim priredbama nisu bez nadzora. Ovo je i upozorenje da je alkohol očito maloljetnicima bez većih problema dostupan, napomenula je predsjednica porečkog DND-a Sonja Kotur Lovreković.
Inače, maškarani program u diskoteci Capitol bio je bogat i dobro posjećen. Priređen je u dva dijela – predvečernjem za mlađe osnovce, od prvog do petog razreda, a poslije za one starije.
- Mlađih je bilo oko 170, za koje smo uz glazbu za ples imali i nastup članova naše žonglerske radionice i mađioničarke Oli te tombolu s nagradama. Starijih je bilo stotinjak, no tu je bilo dosta onih koji se nisu maskirali. Za njih su nastupile djevojke iz naših plesnih grupa Let's dance i Queens, a uz pomoć ekipe iz udruge mladih USB organizirali smo im i karaoke s nagradama najboljima. Mislim da su se mladi dobro zabavljali pa ćemo, bez obzira na ovaj incident, nastaviti sa sličnim programima, rekla je Kotur Lovreković.
G. P.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti