Martinja u Bermu!

Mozaik
28.10.2015 10:40
D. Požarić
1
1
Mjesni odbor Beram i njegove mlade snage i ove godine organiziraju tradicionalnu proslavu Martinje, po prvi put trodnevnu.
Fešta počinje u petak, 6. studenog pod šatorom sa drvenim podom na nogometnom igralištu. U 15:00 sati počinje promocija vina centralne Istre na kojoj će biti moguće degustirati i cjelokupnu gastro ponudu AZRRI-ja, dok će se za večernju zabavu od 20:00 sati pobrinuti etno skupina „Šćike“.
U subotu je na rasporedu četvrti po redu rock koncert „Rokajmo za Martina“ na kojem će ove godine nastupiti poznata pazinska etno skupina Veja. Glavni headlineri ovogodišnjeg koncerta su Belfast Food, legendarni pop rock celtic bend iz Rijeke. Nakon njih na pozornicu će stupiti pazinski TTRT koji će svojim hard rock obradama privesti koncert kraju. Koncert službeno počinje u 21:00 sati.
Nakon mise sa tradicionalnim blagoslovom vina u župnoj crkvi u srijedu, 11. studenog 2015., slijedi degustacija mladog vina i drugih prigodnih slastica uz zabavni program sa harmonikašima koji će zabavljati Beramce i njihove goste. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti