Manuel Fumić na pripremama u Rapcu

Sport
19.06.2018 13:52
D. Požarić
Rabac, 19. lipnja 2018. - Manuel Fumić , jedna od najvećih zvijezda brdskog biciklizma u svijetu i ove je godine odabrao Rabac za destinaciju u kojoj će se pripremati za nadolazeće utrke. Član je Cannondale Factory Racing Teama koji pripada samoj kremi svjetskog MTB biciklizma, četverostruki je olimpijac i osvajač brojnih svjetskih medalja, a ove se godine redovito plasirao u top 10 na utrkama Svjetskog XCO kupa.
U Rabac je stigao 14. lipnja i ostaje do 4. srpnja, a tijekom svog boravka organizirat će i trening kamp za brdske bicikliste koji će trajati od 28. lipnja do 1. srpnja, na kojem će svi sudionici u četiri dana druženja iz prve ruke od Manuela i njegovog trenera Phila Dixona moći dobiti razne savjete za razvoj vještina upravljanja brdskim biciklom, kao i nutricionističke savjete za što funkcionalniji trening i bolje pripreme. Manuelov je cilj sudionicima pružiti nezaboravno iskustvo koje će im pomoći pri daljnjem razvoju biciklističkih vještina, a oni će svakoga dana moći uživati u treningu, vožnji i druženjima s Manuelom.
-Rabac je idealan za moje pripreme zbog odlične konfiguracije staza i visinske razlike, a nudi kombinaciju vrhunskih bike hotela s najvišim standardima, prehrane za profesionalne bicikliste i odlične usluge općenito. Ovdje se pripremam već drugu sezonu za redom i želim Rabac i Valamar preporučiti svima koji traže pravu bike destinaciju, kako za profesionalne pripreme, tako i za rekreativno uživanje na dva kotača, izjavio je Manuel prilikom dolaska u Rabac. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti