Lions Club Poreč otvorio vrata novim članovima

Lokalno
25.03.2024 07:39
kb
Izvor: Lions Club Poreč
Lions Club Poreč je u četvrtak, 21. ožujka u svojim prostorima u Klubu Galija održao Dan otvorenih vrata. Više od 40 ljudi, uključujući članove Lionsa, građane Poreča, sponzore i donatore, prisustvovalo je programu kako bi saznali više o humanitarnom radu kluba i njihovom doprinosu lokalnoj zajednici.
Tajnik Lions Cluba Poreč, Zlatko Janković-Miloš, predstavio je aktivnosti kluba i njihovu organizaciju. Nakon prezentacije, klub je s ponosom primio pet novih članova: Lidiju Katančević, Marinu Grgurić, Ingu Hollerer, Mattea Polettija i Filipa Rossija, od kojih su troje mlađi od 30 godina i djeca postojećih članova.
Tijekom događaja, učenici Umjetničke škole Poreč, Diego Damjan i Chiara Petretti, zajedno s njihovom učiteljicom Vilijanom Šugar, oduševili su prisutne svojim glazbenim nastupom na harmonici i flauti.
Kao završetak večeri, obitelj Rossi predstavila je svoju vinarsku priču kroz prezentaciju "Od Federica do Filipa Rossija", uz degustaciju vina Rossi. Prisutni su uz zakusku kušali vina Rossi i Poletti, članova Lions kluba Poreč.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti