Laguna Poreč objavila nove Internet stranice

Gospodarstvo
05.10.2015 09:06
Sponzorirani sadržaj
1
1
Laguna Poreč , vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, objavila je nove, u cijelosti redizajnirane internetske stranice. Atraktivan smještaj i bogati prateći sadržaji na porečkoj rivijeri objedinjeni pod krovnim brandom Lagune Poreč, predstavljeni su na web portalu u skladu s najnovijim turističkim trendovima.
Dizajnerska osvježenja uokvirena kroz moderne i privlačne fotografije, baziraju se na igri prepoznatljivih boja vizualnog identiteta Lagune Poreč i zanimljivim web animacijama i rješenjima koja se međusobno isprepliću i navode posjetitelja na daljnje istraživanje ponuđenih sadržaja.
Novi web portal hotelske kuće Plava Laguna koncipiran je prema suvremenim zahtjevima tržišta, pripremljen na osnovu dubinske analize korisničkih potreba i pomno razvijan kroz redovita testiranja s korisnicima.
Mrežne stranice LagunaPoreč.com prilagođene su za prikaz na vodećim svjetskim tražilicama, kao i za pregled na mobilnim, tablet i desktop računalima, čime se posjetiteljima osigurava najveća dostupnost i to u svakom trenutku i na svakom uređaju.
Posebna je pažnja posvećena integraciji stranica s društvenim mrežama koje danas nisu samo dopunski pratitelj promocije putem web portala, već postaju i njegov sastavni dio.
Ponuda iz porečkog portfelja društva Plava Laguna d.d. grupirana je kroz već iznimno popularne turističke resorte Zelenu lagunu, Plavu lagunu i Materadu, koje prate sadržaji razvrstani po temama u kojima se otkrivaju brojne aktivnosti i zabava. Uz jednostavan i brz pregled ponuđenog, svaki će gost zasigurno pronaći nešto po vlastitom ukusu i odabrati odmor upravo "po svojoj mjeri". Pri tom mu web stranice nude i uvid u široku lepezu događanja koja se tijekom cijele godine odvijaju u Poreču, kao i izbor najzanimljivijih zbivanja u ostalim dijelovima Istre.
Laguna Poreč je kroz svoje web stranice implementirala lako dostupan i intuitivan sustav za online rezervacije, omogućavajući time još jednostavnije rezervacije za nadolazeću sezonu.
Cjelokupni je sadržaj portala dostupan kroz čak sedam jezičnih inačica - uz hrvatski, engleski, njemački i talijanski, web stranice Lagune Poreč dostupne su i na slovenskom, nizozemskom i ruskom jeziku.
Novu virtualnu prezentaciju Lagune Poreč na web stranicama kreirala je tvrtka Nivas, dugogodišnji partner Plave Lagune i vodeća agencija u segmentu on-line marketinga u turizmu, dok su promotivni sadržaji osmišljeni u okrilju vlastitog marketinškog odjela.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti