Kud je nestao stol za stolni tenis kod 'Socijalnog'?

Lokalno
03.10.2015 12:23
D. Požarić
1
1
1
Nekad su kod boćališta uz Centar za socijalnu skrb bila postavljena dva stola za stolni tenis. Danas je preostao samo jedan, dok je na mjestu drugoga relativno svježe poravnata zemlja, kaže nam čitatelj iz naselja, u što smo se i sami uvjerili. Prethodno je stol dva dva do tri tjedna stajao sa otkinutim rubom, a onda je nestao. Pošto osim njega nedostaje i stablo koje se tamo nekad nalazilo, čitatelj pretpostavlja da se srušilo, ili su ga komunalci pilili, pa je palo i razbilo stol.
-Umjesto da ga poprave, samo su ga maknuli, rekao je čitatelj zamolivši da se raspitamo u čemu je problem i kad će uklonjeni stol biti vraćen.
Iz Grada su nam rekli da je stol nedavno u dogovoru sa Mjesnim odborom uklonjen, jer je bio polomljen, a uz postojećeg će ponovno biti postavljen ukoliko za to bude postojao interes.
Budući stol, betonsku podlogu i okoliš već tjednima prekrivaju borove iglice, izgleda da interes baš i ne postoji. No, zato stoji primjedba prolaznika koji su nam, dok smo fotografirali, rekli da bi taj prostor trebalo češće čistiti. (dp)
2

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti