KRSG Poreč bio domaćin završnice Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici

Sport
12.06.2018 08:47
D. Požarić
1
1
Prošle je subote u sportskoj dvorani Žatika u Poreču održana završnica Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici na kojoj su sudjelovale 104 gimnastičarke iz 14 hrvatskih klubova (GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir, GK Vindija, KRG Zagreb, GK Dišpet, KRŠG Floramye, KRG Nebo, KRŠG Rusulice, KRG Sirena GK Šibenik-Dalmacija, KREG Galatea, KSRG Gazela i klub domaćin KRSG Poreč).
Natjecanje je otvorio Predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Alfredo Mendiković, a na otvorenju su se predstavile i najmlađe članice škole ritmike.
Natjecanje se odvijalo u pet kategorija: mini, mlađe kadetkinje, kadetkinje, juniorke i seniorke, a porečki je klub predstavilo 9 gimnastičarki.
U kategoriji mini Mia Tubaković osvojila je 3. mjesto, a Marie Lou Čugalj 8. mjesto. U kategoriji mlađih kadetkinja Nina Sladovanja osvojila je 13. mjesto. U kategoriji kadetkinja Jelena Kraljević osvojila je 15. mjesto, Pia Kovačić 16. mjesto, Ana Cvitković 17. mjesto te Lana Bažon 20. mjesto. Starije kategorije su bile vrlo uspješne pa je juniorka Ivana Kraljević osvojila 5. mjesto dok je seniorka Lara Knapić osvojila 2. mjesto.
Kako je to bilo posljednje ovosezonsko natjecanje, uprava kluba zahvaljuje svojim trenericama, gimnastičarkama na uspješnom radu i postignutim rezultatima, kao i roditeljima bez čije podrške kluba ne bi bilo. Posebna zahvala ide svim roditeljima koji su sudjelovali u organizaciji do sada najuspješnijeg natjecanja i svim sponzorima.
Porečke ritmičarke odmarat će se do kraja mjeseca, a ljetne pripreme počinju u srpnju. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti