Krenuli Funtanjani

Sport
04.02.2009 00:00
Izvor: NK Funtana
D. Požarić
Županijski drugoligaš Funtana krenuo je s pripremama za proljetni dio prvenstva. Momčad, predvođena trenerom Đorđom Lakovićem, se od srijede nalazi na petodnevnim visinskim pripremama na Bledu.
Ni jedan igrač nije napustio momčad u zimskoj stanci, a pojačanja stižu u vidu igrača Funtane koji na jesen nisu nastupali, bilo iz zdravstvenih ili osobnih razloga. Tako će Funtanjani biti na proljeće jači za Marka Žikovića, Damira Černca, Danijela Radina, Danijela Čavića i Luku Lakovića, što će znatno pojačati konkurenciju u momčadi koja je prvi dio prvenstva završila na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, samo bod iza vodećeg Štinjana.
Cilj Funtanjana je ulazak u viši rang natjecanja, odnosno osvajanje jedne od prve dvije pozicije na ljestvici. U klubu smatraju da je momčad to u stanju ostvariti.
Nakon povratka sa Bleda, Funtana će odmah u nedjelju odigrati utakmicu međusobno, a dva dana nakon toga odmah nastaviti s treninzima. Do početka prvenstva je u planu odigravanje još nekoliko prijateljskih susreta.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti