Kombijem uletio u benzinsku pumpu 'Bačva' i prestravio prodavače

Crna kronika
21.01.2009 00:00
D. Požarić
Dostava kolača kombijem u izlog
Dostava kolača kombijem u izlog
Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se večeras nakon 19 sati na benzinskoj pumpi ”Bačva” na Istarskom ipsilonu, između čvorišta Baderna i Višnjan, u smjeru Pula - Umag.
Stigavši na mjesto na koje je trebao dostaviti kolače, vozač je pokušao zaustaviti kombi vozilo, ali u tome nije uspio. Prema njegovim riječima, kotači su blokirali na skliskoj podlozi uz agregate za točenje goriva, te se nakon toga bilo nemoguće zaustaviti usprkos vrlo maloj brzini.
Kombi je udario u veliko staklo koje dijeli trgovinu i caffe bar benzinske pumpe od parkirališta, a od udarca se pomaknuo namještaj u unutrašnjosti pumpe. U jednom njenom dijelu nema svjetla, a pukla je i vodovodna cijev, pa je tlo bilo prekriveno vodom.
Zaposlenici pumpe nemalo su se prestrašili zbog udarca koji ih je, da se kombi kretao samo malo brže, mogao koštati teških ozljeda. Ipak, srećom, nitko nije zadobio ozljede, a uviđaj su obavili djelatnici porečke policijske postaje. Kombi je u vlasništvu zagrebačke tvrtke ”Trsat Polo” d.o.o.
Parentium.com je svojedobno zbog skliske podloge na benzinskoj pumpi ”Bačva” poslao upit glasnogovorniku INE, ali nikakav odgovor nije stigao.
Nadajmo se da će, nakon što su njihovi djelatnici umalo stradali, u upravi te tvrtke ovoga puta razmisliti o tome da ih bolje zaštite, te da vozačima omoguće normalno zaustavljanje vozila kad je podloga mokra od kiše ili magle. Jer, iskusili smo to večeras, ona je u takvim uslovima skliska kao staklo.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti