Komar na čekanju - porečki trećeligaš slaže kadrovsku križaljku

Sport
03.02.2009 00:00
D. Požarić
POREČ - Rene Komar, 32-godišnji branič, nekadašnji član kostrenskog »Pomorca« koji je posljednje tri i pol godine igrao u Maleziji, a na 31. »Zimskom kupu Poreča« zaigrao u dresu »Jadrana«, još uvijek nije definitivno dogovorio svoj dolazak u redove porečkog trećeligaša. Prema riječima direktora Porečana Mauricija Sirotića, Komar još uvijek »važe« par azijskih ponuda i najkasnije do početka sljedećeg tjedna trebao bi donijeti odluku o nastavku svoje karijere.
Što se tiče dvojice igrača koja su ove zime u klub stigla na probu mogući je ostanak Igora Kapulara iz tarskog županijskog prvoligaša »Istre«, dok Dean Kindžerski, nekadašnji klupski junior i u posljednje vrijeme član četvrtoligaša »Umaga« u ovom trenutku neće biti angažiran. Kako nam je prenio Sirotić, na poziciji na kojoj igra Kindžerski »Jadran« ima dovoljan broj kvalitetnih i iskusnijih igrača, tako da bi ovaj mladić vrlo teško došao do minutaže. Na spisku igračkog kadra momčadi s »Velog Jože« za proljeće upitnik stoji i kraj imena napadača Danijela Jumića koji se nije uključio u zimske pripreme, već je u potrazi za angažmanom u nekom od viših ligaša, te je njegov status u klubu nedefiniran. Novina ima i u stručnom stožeru kluba u koji je kao trener za tjelesnu pripremu uključen Goran Vrus, Porečan koji je kineziologiju diplomirao u Sjedinjenim Američkim Državama, a poznat je i kao triatlonac koji je prošle godine u njemačkom Rothu uspješno svladalo najtežu vrstu triatlona, »ironman«.
Nakon nastupa na »Zimskom kupu Poreča« »Jadran« nastavlja s odigravanjem pripremnih utakmica pa će tako u četvrtak igrati sa »Siofokom« iz istoimenog Poreču bratskog mađarskog grada, dok će se u subotu ogledati s četvrtoligašem »Pazinkom Qubik«.
K. K.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti