Kid's Day sa Davis Cup reprezentativcima na glavnom gradskom trgu

Sport
03.03.2009 00:00
D. Požarić
Na žalost prijatelja sporta, Porečani su za manifestaciju pokazali skroman interes
Na žalost prijatelja sporta, Porečani su za manifestaciju pokazali skroman interes
Na žalost prijatelja sporta, Porečani su za manifestaciju pokazali skroman interes Mariom Ančićem, Marinom Čilićem, Ivom Karlovićem, Rokom Karanušićem i Lovrom Zovkom .
Na trgu su postavljena dva smanjena teniska igrališta, na kojima su se prvo djeca međusobno razigravala, dok su odrasli za to vrijeme na štandu isprobavali preciznost i snagu svog servisa, pri čemu je bila mjerena brzina loptice. Najbolji su dobili nagradu u vidu besplatnih ulaznica za sva tri dana Davis Cupa u Poreču.
Po dolasku reprezentativaca, na Trgu slobode zavladala je veća živost i gužva, a petorka se odmah uputila na improvizirana igrališta, na kojima su brojna djeca imala priliku razmijeniti pokoji udarac sa hrvatskim tenisačima vrhunske svjetske klase. Za to su vrijeme roditelji klikali fotoaparatima ne bi li ovjekovječili doista jedinstvenu priliku za ovakav susret.
Naposlijetku su se petorica reprezentativaca nekoliko minuta fotografirala sa djecom okupljenom na jednom od dva igrališta, te dijelila autograme publici. Većina ženske publike, naročito one mlađe, okupila se neposredno uz rub igrališta na kojem se nalazio Mario Ančić.
Fotoalbum sa ovog događaja objavit ćemo kasnije poslijepodne.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti