Kažnjeni vozači: Jedan vozio pijan, drugi bez vozačke

Crna kronika
04.02.2021 13:01
1
1
Pulska prometna policija je jučer oko 15 sati nedaleko Marčane zaustavila teretno vozilo Citroen, pulskih registaracija, kojim je prema naselju Loborika upravljao 43-godišnjak.
Vozač je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, odbio je testiranje na prisutnost droge u organizmu, a na izvanrednom tehničkom pregledu utvrđeno je kako Citroen ima nedostatke.
Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv muškarca se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu, a budući da je u tovarnom prostoru prevozio drva bez popratnog lista, policija će o počinjenom prekršaju obavijestiti Državni inspektorat.
Buzetska je policija je jučer oko 21.10 sati zaustavila 39-godišnjaka, koji je upravljao automobilom Mazda, iz smjera Ponte Portona prema Buzetu.
Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako muškarac upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od 1.69 promila te mu je radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan prekršajni nalog u iznosu od 10 tisuća kuna i određena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti