Katja Oplanić seniorska viceprvakinja Hrvatske

Sport
21.12.2015 19:40
D. Požarić
Snježana Kramar i Katja Oplanić
Snježana Kramar i Katja Oplanić
Nakon plasmana u polufinale, Katja oplanić je u finale pojedinačnog seniorskog prvenstva RH stigla pobjedom nad svojom klupskom kolegicom Snježanom Kramar, pobijedivši na tom putu Natašu Ravnić Gašparini, Anu Jambrović i Snježanu Kramar, tri seniorske svjetske prvakinje i stalne hrvatske reprezentativke. U finalu ju je dočekala Ines Maričić, najspremnija hrvatska reprezentativka i jedna od najboljih igračica Svjetskog prvenstva, koja je do finala sastavila niz od četiri utakmice sa više od 600 srušenih čunjeva. Za Katju je to bila prevelika prepreka, jer treba imati na umu da se radi o mlađoj nuniorki. Nastavi li tako dalje marljivo i ozbiljno raditi, uskoro će Istra u svojim redovima uz renomirane Natašu, Marijanu i Snježanu imati još jedan sjajni biser.
ŽKK "Istra" na prvenstvu je pokazala najviše – ima srebro i broncu, dok je zlato otišlo na riječku Mlaku, a druga bronca put Splita.
Hrvatske reprezentativke Snježanu Kramar i Natašu Ravnić Gašparini, osvajačice svjetskog zlata, večeras od 20:00 sati možete gledati u direktnom prijenosu emisije "Veliki dan hrvatskoga sporta" na 2 programu Hrvatske radiotelevizije. Riječ je o prigodnoj svečanosti u Kristalnoj dvorani hotela The Westin u Zagrebu, na kojoj će Hrvatski olimpijski odbor proglasiti najuspješnije sportašice i sportaše, ekipu i momčad, par/štafetu/posadu, trenera i promicatelja Hrvatske u svijetu, a bit će dodijeljene i nagrade „Matija Ljubek", Trofej MOO-a te Fair play nagrada.
(ŽKK/dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti