Karlo Johannes Antolović dobio priznanje STSIŽ

Sport
21.03.2013 11:09
B.Ž.
1
1
U srijedu 20.03.2013. godine u Vrsaru održana je godišnja Skupština stolnoteniskog saveza Istarske županije. Pored izbora novog predsjedinika Saveza i članova Izvršnog odbora, dodjeljena su i priznanja najuspješnijim pojedincima i ekipama za proteklu sezonu.
Lijepo priznanje stiglo je u stolnoteniski klub Sveti Lovreč najmlađem kadetu Karlu Johannesu Antoloviću koji je od strane Saveza Istarske županije proglašen za „Najuspješniju stolnotenisku nadu“. Malo bi bilo prostora napisati sve ostvarene rezultate mladog Antolovića ali svakako treba napomenuti da ja osvojio pojedinačno i ekipno prvo mjesto regije u konkurenciji najmlađih kadeta, osvojio je prvo mjesto u konkurenciji mlađih kadeta regije, 2. mjesto na Top 12 turniru najmlađih kadeta Hrvatske i nedavno je dobio poziv za Hrvatsku reprezentaciju u konkurenciji najmlađih kadeta, za susrete koji se održavaju u Linzu koncem mjeseca.
Priznanje mu je uručio novi predsjednik Stolnoteniskog saveza Istarske županije gospodin Stjepan Lukačić koji mu je poželio još mnogo dobrih sportskih rezultata u sportskoj karijeri.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti