Jutros u 8 sati startao Poreč triatlon

Sport
18.10.2015 09:47
D. Požarić
1
1
Jutros je kod hotela Laguna Parentium u Zelenoj laguni počelo ovogodišnje izdanje Poreč triatlona, utrke koja se treću godinu zaredom boduje za pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske i Slovenije u srednje dugom triatlonu.
Natjecatelji su otplivali 1.900 metara, a nakon toga krenuli biciklima odvoziti 4 kruga po 22 kilometra na dionici Mugeba - Fuškulin – Dračevac – Poreč. Slijedi trkački dio, odnosno 4 kruga po 5 km na potezu između hotela Parentium do Plave lagune i natrag.
Vrijeme je oblačno i prohladno, ali moderne gladijatore atletike ništa nije moglo spriječiti da se u velikom broju priključe natjecanju koje iz godine u godinu raste na važnosti i popularnosti.
Donosimo vam prve, neobrađene fotografije sa utrke čiji je završetaqk planiran između 14 i 16 sati. Sa rezultatima ćemo se javiti večeras.

Poseban režim prometa

Zbog sigurnosti natjecatelja, organizator moli građane i sudionike u prometu za razumijevanje zbog posebnog režima prometa koji će u nedjelju, 18. listopada od 8:00 do 16:00 sati bitni na snazi na području Zelene lagune i mjesta Mugeba, Fuškulin i Starići. Lokalna cesta 50090 Žatika – Starići - Fuškulin  - Mugeba će toga dana za sav promet biti zatvorena od 8:30 do 13:30 sati.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti