Jubilarni 25. koncert "Ponovno zajedno" ispunio dvoranu Umjetničke škole Poreč

Kultura
29.03.2024 08:49
kb
"Ponovno zajedno"
"Ponovno zajedno"
Izvor: Umjetnička škola Poreč
Jubilarni 25. koncert i plesni program "Ponovno zajedno" bivših učenika Umjetničke škole Poreč održan je u srijedu, 27. ožujka u Koncertnoj dvorani Škole. Umjetnička škola Poreč već četvrt stoljeća organizira ove događaje za bivše učenike koji su nastavili školovanje u srednjim školama i akademijama u zemlji i inozemstvu. Trenutno škola broji tridesetak bivših učenika koji su svoje glazbeno obrazovanje nastavili diljem Europe i Sjedinjenih Američkih Država.
Na samom početku programa prisutnima se obratila ravnateljica Umjetničke škole Poreč, Sanjica Sara Radetić, koja je istaknula važnost ovog događaja te zahvalila svim sudionicima. Posebno je istaknula podršku gradonačelnika Poreča Lorisa Peršurića. Ravnateljica je naglasila radost praćenja razvoja bivših učenika te je izrazila zadovoljstvo što je ovaj događaj postao tradicija koja se održava već 25 godina.
Nakon uvodnih riječi, uslijedile su pojedinačne izvedbe bivših učenika. Genoveva Matasović se predstavila plesnim performansom, dok su Leona Janko, Hana Gubić, Vita Blažević, Hannah Jakac, Gabriel Milohanić, Lukrecija Skolan i Fran Šimunović izveli glazbene kompozicije na svojim instrumentima.
Završnica programa obuhvatila je zajedničku izvedbu Hallelujah L. Cohena u kojoj su sudjelovali Leona Janko na klaviru i Ariana Zović, vokal. Također, Gabriel Milohanić je iznenadio publiku svojim dodatnim nastupom na diatoničnoj harmonici.
Gradonačelnik Peršurić i ravnateljica Umjetničke škole Poreč Sanjica Sara Radetić na kraju su čestitali sudionicima te su uručili pohvalnice i zahvalnice. Gradonačelnik je također pohvalio rad škole i istaknuo ponos grada na ovaj jubilarni događaj. Ravnateljica Radetić se zahvalila svim bivšim učenicima na njihovim nastupima te im poželjela još puno uspjeha.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti