Još jedan zavičajni projekt Srednje škole Mate Balote priveden kraju

29.06.2018 16:40
Tina Horvat
1
1
Nakon cjelogodišnjeg truda i rada na zavičajnom projektu “Od Nazarija Saura do Josipa Broza Tita”, učenici SŠ Mate Balota konačno mogu odahnuti, jer je projekt uspješno predstavljen na Festivalu zavičajnosti u Labinu, smotri svih uključenih srednjih škola Istarske županije, održanom 27.4.2018. gdje je naša dramska grupa i ove godine prezentirala školu na humorističan način.
Kako im projekt ne bi ostao zapamćen samo po radu, učenici su se s mentoricama, Andreom Deković i Arianom Bebek , u ponedjeljak 21.4. oprostili od projekta zakuskom u školi i šetnjom po otoku Sv. Nikola.
Mentorice su s učenicima obilazile obližnje gradove, ne bi li pronašle jednaka imena ulica i trgova. Glavni zadatak učenika bio je pronaći ličnosti iz naslova (Saura i Tita). Podsjećamo da su i ove godine na projektu radila sva školska usmjerenja – gimnazijalci, ekonomisti i poljoprivrednici te još jednom pokazali sve svoje adute. Iza nas je još jedna uspješna nastavna godina , veselimo se novom projektu 2018./19. i istraživanju zavičaja. (ad)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti