Jole, Master band, Elduo i veliki vatromet na Baljanskoj noći 4. kolovoza

Kultura
01.08.2018 18:10
kb
1
1
Baljanska noć jedna je od najpoznatijih kulturno-zabavnih manifestacija u Istri, a bit će održana 4. kolovoza.
Ova širom poznata tradicionalna manifestacija redovito okupi velik broj posjetitelja, pa će i ove godine publiku na početku zagrijati rovinjski Master band poznat po izvrsnim izvedbama domaćih i stranih hitova. Osnovani su 2005. godine i iza sebe imaju gotovo 400 nastupa.
Nakon Master banda, na pozornicu će stići Joško Čagalj Jole. Omiljeni pjevač i showmaker svojim nastupom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa je organizator siguran da izvrsna atmosfera neće izostati ni na njegovom nastupu na Baljanskoj noći.
Joletov nastup bit će malo prekinut zbog vatrometa koji će, najavljuje se, biti pravi svjetleći spektakl na nebu iznad Bala.
Baljanima i njihovim gostima zasigurno će pravi vatromet prirediti i Luka Brgić i Eleonora Dobrović – popularni ELduo. Oni će biti izvrstan uvod u nastavak Joletovog koncerta, a kad se on umori, na binu će opet stati Master band i zabava će potrajati dugo u noć, ili kao što je to već uobičajeno, do jutra.
Ovogodišnja Baljanska noć počinje u 21 sat, bit će održana na novoj-staroj lokaciji na igralištu pored sportske dvorane. Upravo je to mjesto na kojem se Baljanska noć održavala do sredine 80-ih godina, kada je preseljena na Trg La Musa. Tradicionalno tijekom održavanja Baljanske noći štošta će se moći kupiti i na prigodnim štandovima. Organizatori su Turistička zajednica općine Bale i Općina Bale. (kb)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti