Javni proglas i poziv Anonymous i Occupy Croatia - DOSTA JE!

Hrvatska i svijet
06.03.2013 14:53
B.Ž.
1
1
[slika1l]Zajedno s Anonymous Croatia nastavljamo borbu protiv Zakona o strateškim investicijskim projektima RH i političko-tajkunskih "elita", te pozivamo građane diljem zemlje da u petak 8.3.2013. u 17h, izađu na glavne trgove u svim gradovima, iskažu svoje nezadovoljstvo i poruče DOSTA JE!
Tema javnih dobara i društvene problematike kao da je, glavnim našim medijima "hvala", gurnuta u zapećak javnog fokusa. Stoga je nazočnost ljudi na prosvjedima posebno potrebna. Dio naših kolega pokušali su zaplašiti u Rijeci, prikazati ih javnosti kao neumne huligane. To samo pokazuje značaj glasa, koji zajedno dižemo, to je znak koliko smo u pravu kada branimo od političke i gospodarske mafije same temelje opstojnosti, ne samo društva, nego, 99% pojedinaca i onih, koji dolaze poslije nas. Mi nećemo odustati, mi ne možemo odustati, mi ne smijemo odustati. To nije političko ili ideološko pitanje, to je zaštita prava svakoga od nas.
Mi ćemo i dalje biti na ulicama, mi ćemo i dalje biti tamo, gdje se ne glumi. Ustani i pridruži se obrani javnog dobra, pridruži se obrani temelja opstojnosti svakog pojedinca ove države. Mi ne želimo rušiti vlade, vlade su sporedne, mi rušimo kriminal i nepravdu, ma tko ga provodio. Mi prokazujemo nakaradu sustava, mi smo glas i onih, koji se ne čuju, koje su naši političari, mediji, gospodarska mafija izmakli iz opažanja građanskog društva. Mi razbijamo iluziju kojom je prikrivena podla zamka.
Pridruži se i obrani javno dobro!
Glasno i jasno poruči DOSTA JE!
Occupy Croatia
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti