Javni poziv za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča - Povelju "30 APRIL" u 2009. godini

Lokalno
26.02.2009 00:00
D. Požarić
Sukladno odredbama Odluke o priznanjima Grada Poreča, Povjerenstvo za utvrđivanje prijedloga za priznanja je na sjednici održanoj 29. veljače 2009. godine donijelo Zaključak i objavi javnog poziva za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča - Povelju "30 APRIL" u 2009. godini,
  1. Pravo predlaganja kandidata za priznanje Grada Poreča, Povelju "30 april", koje dodjeljuje Gradsko vijeće u 2009. godini, imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Grada Poreča.
  2. Predlagatelji su dužni svoj prijedlog dostaviti na adresu: "Grad Poreč - Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja" do zaključno 13. ožujka 2009. godine. Prijedlog se treba sastojati od: životopisa, radnih i životnih dostignuća, za pravne osobe osnovnih podataka, te posebnih razloga zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.
  3. Povelja "30. april" se dodjeljuje povodom 30. travnja, Dana Grada Poreča, pojedincima iz zemlje i inozemstva, za osobne zasluge ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa i tima, te udrugama i pravnim subjektima koji su svojim idejama i njihovim realizacijama, bilo individualno ili unutar ustanove, doprinijeli promicanju imena Grada Poreča i kvalitetnijem stvaranju njegova imagea u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i sl.).
Uz Povelju se dodjeljuje i umjetničko djelo.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti