Javni poziv za kandidiranje u Savjet mladih: prijedloge primaju do 2. siječnja

Lokalno
18.12.2008 00:00
D. Požarić
POREČ - Objavljen je poziv za predlaganje članova Savjeta mladih Grada Poreča temeljem odluke Gradskog vijeća, koji na kraju i bira devet osoba na mandat od dvije godine. Rok za predlaganje kandidata istječe 2. siječnja.
Pravo predlaganja kandidata imaju udruge mladih i one koje se bave mladima, srednjoškolska učenička vijeća i studentski zborovi. Prijedlozi se daju u pisanoj formi i moraju sadržavati naziv i sjedište predlagatelja, a potpisuje ga ovlaštena osoba predlagača. Osim toga, mora sadržavati ime, prezime i datum rođenja predloženog kandidata (u prilogu kao dokaz mora biti preslika rodnog lista ili domovnice), prebivalište (potkrijepljeno uvjerenjem policije) i obrazloženje prijedloga. Priloženi dokumenti ne smiju biti stariji od šest mjeseci, a valja priložiti i izvod iz registra udruge koja predlaže, odnosno drugo službeno uvjerenje.
I na kraju, prijedlog treba poslati u odsjek za opće poslove i mjesnu samoupravu Gradske uprave s naznakom da je riječ o prijedlogu kandidata za izbor članova Savjeta mladih Grada Poreča.
S. M.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti