Jakub Mareczko pobjednik Umaškog trofeja, sljedeća utrka u nedjelju u Poreču

Sport
04.03.2021 09:00
D. Požarić
Pobjednik
Pobjednik
Pobjednik
Na devetom Umag Trophyju jučer je pobjedu odnio Jakub Mareczko. Njemu su leđa za vrijeme utrke čuvali članovi njegovog tima Vini Zabu iz Italije koji će nastupiti i na Giru d'Italia 2021. Odmah za njime kroz cilj je prošao Austrijanac Filippo Fortini, član Teama Vorarlberg, dok su Česi iz Topforex ATT Investments Procycling Teama do trećeg mjesta vodili kolegu Tomaša Barta.
Pobjednik, Jakub Mareczko: "Prvi put sam u Istri, jako je lijepo. Utrke Istrian Spring luže nam da se pripremimo za biciklističku sezonzu i natjecanja koja su pomalo krenula. Smatram da sudjelovanjem u sportu na najbolji mogući način predstavljam zemlju kojoj želim sve najbolje tijekom ove teške situacije uzrokovane Covidom 19."[/sivac] [sivac]Pobjednik, Jakub Mareczko: "Prvi put sam u Istri, jako je lijepo. Utrke Istrian Spring luže nam da se pripremimo za biciklističku sezonzu i natjecanja koja su pomalo krenula. Smatram da sudjelovanjem u sportu na najbolji mogući način predstavljam zemlju kojoj želim sve najbolje tijekom ove teške situacije uzrokovane Covidom 19."
Troje prvoplasiranih
Umaški trofej vozio se 154 km, kroz 7 krugova po 22 kilometra, a sudjelovalo je 29 timova iz Italije, Švicarske, Estonije, Nizozemske, Njemačke, Austrije, Poljske, Slovenije, Francuske, Kazahstana, Češke, Španjolske, SAD-a, Luxemburga, Slovenije te Hrvatske.
Sljedeća utrka na rasporedu je 7. ožujka u Poreču. Bit će to Poreč Trophy koji će se održati 21. godinu zaredom, dok od 11. do 14. ožujka slijedi i jedina višednevna, etapna utrka 17. po redu Istrian Spring Trophy. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti