Izvučeni dobitnici lutrije Društva invalida Poreč; prodane 5953 srećke

Lokalno
31.12.2020 09:16
D. Požarić
1
1
Izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč je, kao i mnogi drugi događaji ove godine, održano u izmijenjenom formatu: u prostorijama Društva uz prisustvo komisije dobitnike je izvukao Djed Božićnjak, a bilo je moguće i online praćenje događaja.
Prodane su 5.953 srećke, a nagrade je do 5. veljače 2021. uz predočenje dobitnog listića moguće preuzeti u Društvu invalida, Vukovarska 9, uz prethodnu najavu na br. telefona 052/425-119,.
Sav prihod namijenjen je za potrebe programa Mobilnog tima – pomoć najpotrebitijim članovima društva (obavljanje lakših kućanskih poslova, kupnja namirnica, lijekova, vožnja kod liječnika, obavljanje administrativnih poslova, odlasci u šetnju...) te za kupnju ortopedskih pomagala.
-Velika hvala donatorima, sponzorima, svima koji su srećke prodavali, svima koji su srećke kupili, svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ove već tradicionalne lutrije humanitarnog karaktera, poručila je tajnica društva Sandra Brečevac
Nije propustila zahvaliti ni komisiji u sastavu Elio Štifanić, Denis Mikatović i Ljubica Devetak Prokeš i voditelju Gordanu Greguroviću te svima koji prate rad Društva i prepoznaju trud i važnost pomaganja onima kojima je pomoć potrebna, a koje ne vidimo i ne čujemo jer su izolirani u svojim domovima. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti