Iz Gradske knjižnice u Poreču

Kultura
05.04.2005 00:00
Izvor: Pučko otvoreno učilište/dp
D. Požarić
U suorganizaciji Ogranka Matice hrvatske Poreč, Udruge Hrvatska žena i Gradske knjižnice pri Pučkom otvorenom učilištu Poreč, u petak, 8. travnja 2005. u 19.00 sati u čitaonici Gradske knjižnice na Trgu Marafor 3 održat će se književni susret s gostom Fabijanom Lovrićem .

U povodu Međunarodnog dana dječje knjige u utorak 5. travnja 2005. u 10.00 sati Gradska knjižnica Pučkog otvorenog učilišta Poreč ugostit će predškolce dječjeg vrtića Tići iz Vrsara. Prilika je to da se predškolci upoznaju s uslugama i službama Gradske knjižnice a tom će prigodom svako dijete dobiti besplatno članstvo.

Pučko otvoreno učilište Poreč Gradska knjižnica objavljuje natječaj za "Nagradu Laurus nobilis" za izvorno prozno djelo . Pozivamo učenike viših razreda osnovne škole i sve srednjoškolce da se okušaju u pisanom stvaralaštvu te da svoj rad pošalju do 12. TRAVNJA 2005. godine na adresu: Pučko otvoreno učilište Poreč, p.p. 46, 52440 Poreč, s naznakom "ZA Nagradu Laurus nobilis" ili dostave u Gradsku knjižnicu, Trg Marafor 3, Poreč.

O uvjetima natječaja možete se opširnije informirati putem obavijesnih letaka, na našoj web stranici www.poup.hr i neposredno u Gradskoj knjižnici.

Očekuju Vas vrijedne nagrade: zlatni broš, bon u vrijednosti 1000. kuna za kupnju knjiga po vlastitom izboru i izlet u Zabok na dodjelu književne nagrade za najbolji roman objavljen u protekloj godini.

Pišite, želimo Vam puno uspjeha!


Knjižnica i čitaonica biti će otvorena za korisnike:
  • od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati
  • subotom od 8 do 13 sati

  • © 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
    Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti