Ivica Kostelić posjetio jedriličarski klub Horizont

Sport
16.03.2024 18:33
kb
Ivica Kostelić u JK Horizont
Ivica Kostelić u JK Horizont
Izvor: JK Horizont
Sinoć je u Jedriličarskom Klubu Horizont Poreč poseban gost bio olimpijac Ivica Kostelić, koji je predstavio svoj dokumentarni film snimljen na regati Transat Jacques Vabre.
Transat Jacques Vabre je najveća transatlantska regata za dvojce, održava se svake dvije godine, a rezervirana je za elitne jedriličare i vrhunske amatere u četiri klase oceanskog jedrenja: jednotrupci Imoca i Klasa 40 te višetrupci Ocean 50 i Ultim.
Nakon projekcije filma, gosti su imali priliku Ivici postaviti svoja pitanja i dobiti informacije iz prve ruke o njegovom iskustvu na regati - koji su bili najveći izazovi, zašto je nakon skijanja prešao na jedrenje, te koji su mu sljedeći ciljevi, među ostalim.
Jedno od postavljenih pitanja bilo je smatra li da je bolje da se djeca bave jedrenjem ili skijanjem. Ivicin odgovor bio je da nema nijednog sporta kao što je jedrenje, koje je toliko širokog spektra, te da smatra da je jedrenje jedan od najboljih sportova za razvoj djece u svim sferama.
Osim Ivice, sinoć je bio prisutan i Saša Fegić, ali ovaj put ne kao predavač, već kao član publike koji je Ivici poklonio svoju knjigu 'My Way Around the World'.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti