Ivan Milohanić osvojio naslov boćarskog prvaka Istre u disciplini pojedinačno klasično

Sport
01.08.2018 10:04
D. Požarić
Ivan Milohanić osvojio naslov boćarskog prvaka Istre u disciplini pojedinačno klasično
Ivan Milohanić osvojio naslov boćarskog prvaka Istre u disciplini pojedinačno klasično
Član županijskog drugoligaša iz Veleniki Ivan Milohanić osvojio je naslov boćarskog prvaka Istre u disciplini pojedinačno klasično.
Nakon što je prošle godine na županijskom prvenstvu u Svetoj Mariji na Krasu stigao do finala u kojem ga je zaustavio tek reprezentativac Nenad Tadić iz porečke Istre, Milohanić je ove godine na prvenstvu odigranom na porečkim boćalištima u Špadićima i na Gradskom kupalištu, otišao do najviše stepenice pobjedničkog postolja, dokazavši još jednom kvalitetu koja nadilazi županijski drugoligaški rang.
Milohanić je na ovogodišnjem prvenstvu pobijedio čak četiri igrača iz dvaju prvoligaških klubova, u skupini Tadića (13:8), te Benjamina Guština iz Pule (9:7), u četvrtfinalu Đordana Ferenca iz Istre Poreč (13:0), a u finalu i reprezentativca Darijana Živolića iz Pule (13:10). Prethodno je u polufinalu savladao i Jana Počekaja iz trećeligaša Ročkog Polja (13:5) uzvrativši mu tako za jedini poraz koji je od njega doživio na prvenstvu, u natjecanju po skupinama (13:1).
Počekaj se pak drugu godinu za redom na prvenstvu Istre okitio brončanom medaljom, a u susretu za 3. mjesto savladao je također "brončanog" Stevena Benolića iz Istre Poreč (13:9) što mu je bila druga pobjeda nad prvoligaškim boćarom na ovom prvenstvu nakon što je u skupini bio bolji od Benjamina Guština (12:6). (IBS/dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti