Istra na Sajmu Foodrex Culinaria u Beogradu

Istra
02.03.2013 09:46
B.Ž.
1
1
[slika1l]Temeljem suradnje Obrtničke komore Istarske županije i Privredne komore Beograda, Privredna komora Beograd ugostit će istarske proizvođače na 20 m2 prostora na sajmu FOODREX CULINARIA 2013., koji se održava od 4. do 6.3.2013. u Beogradu. Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribolov i vodoprivredu Istarske županije, uz koordinaciju udruge BIO ISTRA na sajmu će prezentirati razvojne poljoprivredno-prehrambene programe Istarske županije i autohtone proizvode poljoprivredno-prehrambenog sustava.
Centralnom prezentacijom Istarske županije 4.3.2013. s početkom u 13 sati na štandu Privredne komore Beograd, prikazati će se dostignuća programa marketinške valorizacije autohtonih i ekoloških proizvoda, a vođenom prezentacijom s degustacijom istarskih autohtonih proizvoda gostima će se približiti okusi i dostignuća naših proizvođača.
Kroz svakodnevne promocije autohtonih istarskih proizvoda na zajedničkom će štandu svoje proizvode osobno predstaviti 6 proizvođača (Vina CATTUNAR, TO KALČIĆ, ALDEN d.o.o., PO GORTAN, Obrt MILENA) dok je za ostalih 6 članova udruge BIO ISTRA predviđena zajednička vitrina (DARNA d.o.o., OLIVERI OPG PAULIŠIĆ, Zigante tartufi d.o.o., AZRRI d.o.o., OPG OKLEN ĐANINO, MIH d.o.o.,).[slika2l]
Otvaranja novih tokova prometa poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, te ukazivanje na važnost zajedničke suradnje u jačanju izvornih vrijednosti poljoprivredno-prehrambenog sustava i valorizacija razvojnih programa zaštite autohtonih proizvoda u susjednim regijama ciljevi su i razlozi zajedničke suradnje i zajedničkog nastupa.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti