Istarska županija kupila pet vozila za sanitetski prijevoz za Ispostave Pula, Rovinj, Labin, Umag i Buzet

Zdravlje
22.03.2024 13:57
kb
Izvor: Istarska županija
Istarska županija je nabavila novih pet vozila sanitetskog prijevoza, vrijednih 550 tisuća eura za potrebe Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, namijenjena Ispostavama u Puli, Labinu, Umagu, Buzetu i Rovinju, čime nastavlja kontinuiranu obnovu voznog parka ove ustanove, čiji je i osnivač. Svečana primopredaja vozila održana je danas u Puli, a prisustvovali su joj istarski župan Boris Miletić, gradonačelnik Labina Valter Glavičić, gradonačelnik Buzeta Damir Kajin, zamjenica gradonačelnika Pule Ivona Močenić, zamjenik gradonačelnika Umaga Mauro Jurman, zamjenik gradonačelnika Rovinja David Modrušan, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Gordana Antić i ravnateljica Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije Tatjana Čemerikić.
Istarski župan Boris Miletić kazao je kako mu je iznimno drago što je nakon dva mjeseca na istome mjestu kako bi uručio ključeve za nova vozila za Nastavni zavod za hitnu medicinu.
Ravnateljica Nastavnog zavoda za hitnu medicinu dr. Čemerikić istaknula je kako su zahvaljujući Istarskoj županiji danas u Zavodu svi iznimno zadovoljni, a pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Gordana Antić složila se kako je najvažnija sigurnost pacijenata i zaposlenika.
Ukupna nabavna cijena pet novih vozila iznosi 549.948,44 eura, odnosno 109.989,68 eura po vozilu, a novac je osiguran u županijskom proračunu.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti