Istarska i novigradska zastava na Nordkappu

Istra
05.07.2024 08:05
Izvor: novigrad.hr
D. Požarić
Tri motorista ostvarila su svoj cilj i uspješno završila putovanje dugo više od 4 tisuće kilometara, od Istre do Nordkappa u Norveškoj. Novigrađane, Borisa Saina i Roberta Šušelja te Igora Brahu iz Nove Vasi, spojila je zajednička strast za putovanjem i vožnjom, te su se sredinom lipnja uputili u Norvešku, s krajnjim ciljem stići do Nordkappa, najsjevernije točke Europe do koje se može stići cestom.
U vožnji motociklima prošli su Slovenijom, Austrijom, Češkom, Poljskom, Litvom, Latvijom, Estonijom i Finskom prije dolaska u Norvešku, a iako im je iz Novigrada-Cittanova do Nordkappa trebalo 4.188 km, do povratka kući napravili su više od 9.200 kilometara.
Na putovanju su savladali različite terene i klimatske uvjete, prošli kroz zimske krajolike i susreli poznate norveške loseve, noseći sa sobom zastavu Istarske županije i zastavu Grada Novigrada-Cittanova.
Putovanje do Nordkappa za motoriste predstavlja izazov i avanturu koja kombinira fizičku izdržljivost, tehničku vještinu i strast za vožnjom. S upornošću i entuzijazmom ovaj istarski trio prošao je sve izazove puta i uživao u prekrasnim pejzažima, te ponosno stigao do cilja uz zastave Istarske županije i Grada Novigrada-Cittanova.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti