Ispunjena Arena za Eltona Johna

Kultura
08.07.2009 00:00
D. Požarić
1
1
Konačno se i to dogodilo - Elton John, jedna od najvećih i na sceni najdugovječnijih svjetskih pop zvijezda, nastupa večeras u pulskoj Areni, po prvi put u Hrvatskoj.
Praćen peteročlanim bendom, izvrsno raspoloženi Elton John se na pozornici amfiteatra pojavio 20 minuta prije zakazanog početka.
Svoj je nastup otvorio 11-minutnom kompozicijom od dva dijela, "Funeral for a friend / Love lies bleeding". Prvi je dio melankolični instrumental, a drugi nesretna ljubavna priča, ali zato odsvirana u bržem ritmu.
Publika, koja je ispunila pulsku Arenu, uzvratila mu je velikim pljeskom.
Na koncertu su viđeni brojni hrvatski celebrityji poput Matea i Tonyja Cetinskog, košarkaša Dina Rađe i njegove supruge Viktorije Đonlić-Rađe, TV novinara i voditelja Nenada Hervatina te predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše.
Za ovu priliku u amfiteatru je postavljena i posebna VIP loža u kojoj se gosti poslužuju delicijama, što i ne čudi kad je cijena karte za VIP tretman iznosila 2.200 kuna. Veći dio VIP mjesta zakupila je Slavica Ecclestone.
Nastupom Eltona Johna otvara se deseti Histria Festival, koji će i ove godine obilovati velikim događajima za ljubitelje klasične i pop glazbe. (M. RADIĆ; snimio N. LAZAREVIĆ)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti