Isključeni iz prometa zbog vožnje u alkoholiziranom stanju

Crna kronika
26.02.2024 11:47
kb
Izvor: PU istarska
Tijekom vikenda na području Istre evidentirano je sedam prometnih nesreća, od kojih jedna s ozlijeđenim  osobama i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama jedna je osoba lakše ozlijeđena. Alkohol je evidentiran u četiri prometne nesreće.
L abinska je policija u subotu oko 16.50 sati u naselju Vinež zaustavila 46-godišnjaka koji je upravljao tehnički neregistriranim automobilom (PU) pod utjecajem 1,72 promila alkohola. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka alkoholiziranosti.
Pulska prometna policija je u subotu oko 20.20 sati u De Franceschijevoj ulici u Puli zaustavila 58-godišnjaka koji je upravljao automobilom (PU) pod utjecajem 1,76 promila alkohola. Vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka alkoholiziranosti. Protiv njega se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Pulska policija je jučer oko 1.50 sati u Ulici Riva u Puli zaustavila automobil kojim je u suprotnom smjeru od Ulice Starih statuta prema Ulici Riva upravljao 36-godišnjak. Utvrđeno je da vozač upravlja automobilom pod utjecajem 2,07 promila alkohola, dok je testiranje na droge odbio. Muškarac je također smješten u posebne prostorije policijske postaje do otriježnjenja. Izrečena mu je kazna u iznosu od 2.900 eura i zabrana vožnje B kategorije na sedam mjeseci.
Protiv 32-godišnjakinje suvozačice, koja je prilikom provjere identiteta vrijeđala i omalovažavala policajce, podnosi se optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti