Interaktivna radionica za djecu 'U ritmu slasne stihobasne'

Lokalno
20.10.2018 10:53
D. Požarić
Odjel za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč
Odjel za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč
Družimo li se češće sa sebi sličnima ili onima koji se od nas razlikuju? Trebamo li prijateljima govoriti što nas kod njih smeta? Dok želimo mijenjati druge, jesmo li spremni mijenjati i sebe?
U svijet takvih i sličnih pitanja odvela nas je svojim šarenim i zabavnim slikovnicama Dijana Merey Sarajlija, fonetska ritmičarka-rehabilitatorica iz zagrebačke Poliklinike SUVAG.
Autorica je, zajedno sa svojom djecom i suprugom u seriji stihobasni „Što mravi znaju o ljubavi“ do sada objavila tri dvostruke slikovnice, kojima je oduševila djecu svih uzrasta, od 3 do 103 godine! U njima se glavni lik suočava s naizgled nerješivim problemom, ali se uvijek odnekud pojave mali mravi da mu osvijeste o čemu se zapravo radi i povedu ga do rješenja.
S jednim od tih likova upoznat će nas, kroz interaktivnu radionicu U ritmu slasne stihobasne, sama autorica u ponedjeljak, 22. listopada u 11 sati.
Dođite u Odjel za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, Trg Marafor 4, i družite se s književnicom u porečkom Mjesecu hrvatske knjige! (Gradska knjižnica/dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti