Institut za poljoprivredu i turizam: Online radionica o transnacionalnim politikama za održivi turizam

Gospodarstvo
16.03.2021 09:27
Foto: arhiva
Foto: arhiva
Institut za poljoprivredu i turizam će 30. ožujka u 9.30 sati organizirati prvu online radionicu o transnacionalnoj razmjeni politika u sklopu projektu Winter Med.
Svrha radionice je rasprava o regionalnim akcijskim planovima partnerskih regija, njihovim prioritetima i planiranim akcijama prema održivom cjelogodišnjem turizmu.
Naime, cilj projekta Winter Med je izrada integrirane transnacionalne strategije koja se odnosi na razvoj cjelogodišnjeg i održivog turizma na Mediteranskim otočnim destinacijama. Prije donošenja strategije, potrebno je razviti regionalne akcijske planove koje razvijaju partnerske regije: Balearski otoci, Cipar, Dubrovačko-neretvanska županija, Južni Egej, Korzika i Toskana.
U projekt je uključeno 11 partnera i pet pridruženih partnera iz šest zemalja EU (Cipra, Francuske, Grčke, Hrvatske, Italije i Španjolske).
Za sudjelovanje na radionici potrebna je prethodna registracija na linku .
Predviđeno trajanje radionice je od 9:30 do 13:00 sati. Na radionici će biti osiguran prijevod na hrvatski jezik.
Vodeći partner projekta je ANCI Association of Tuscan Municipalities (Italija). Partneri projekta iz Republike Hrvatske su Institut za poljoprivredu i turizam, Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA te Hrvatska turistička zajednica kao pridruženi partner. (ls)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti