IDS: 'Hvala Pinu Staklaru i Miru Tripparu, ne vraćamo se na staro nego idemo dalje bez omalovažavanja'

Lokalno
14.03.2013 16:40
D. Požarić
1
1
IDS će prihvatiti zahtjev za istupanjem iz stranke od Pina staklara i Mira Tripara te im se IDS ovim putem zahvaljuje na svemu što su učinili za stranku. Vjerujemo da su činili najbolje što su znali i mogli, stoji u priopćenju IDS-a na njihov današnji javni istup putem medija, koje prenosimo u nastavku.
-Međutim, pred nama je novo vrijeme kada više nije dovoljna samo ljubav prema gradu i želja da se nešto napravi, nego pored navedenog, treba imati i znanje, kvalifikacije i sposobnost da se učini nešto novo. Pred nama je novo vrijeme, vrijeme puno izazova, čeka nas ulazak u EU što zahtjeva stručne i sposobne ljude koji imaju znanje i sposobnosti upravljanja i snalaženja u novim okolnostima.
Politika postaje složenija, programi konkretniji, a rezultati mjerljiviji i jasno nam je da se gore spomenuti ne snalaze u novim okolnostima te traže povratak na staro.
Svjesni smo i činjenice da se gore navedeni spremaju izaći sa nezavisnom listom na ove izbore te ovo javno istupanje iz stranke koriste za skretanje pozornosti javnosti na sebe i vlastitu promociju budući da nemaju konkretnih ideja i programa kojim bi postigli isto.
IDS neće do kraja izbora komentirati ulaske i evenutalne izlaske nekih pojedinaca iz stranke jer to smatramo normalnim za unutarstranačku dinamiku. IDS u Poreču je stabilan i snažan.
U ovom trenutku brojimo više od 850 članova što nas čini drugom po snazi podružnicom unutar IDS-a. Samo ovaj tjedan zahtjeve za učlanjenjem podnijelo je 10 novih članova, od kojih je 9 mlađe od 30 godina, 4 imaju visoku stručnu spremu, jedan je student, a posebno veseli što je 6 zahtjeva stiglo od pripadnica nježnijeg spola.
Imajući sve izneseno u vidu, IDS će u predstojećem razdoblju, do lokalnih izbora, koristit medijski prostor za predstavljanje konkretnih programa i rješenja za probleme građanki i građana Poreča, a ne za vrijeđanje i omalovažavanje bivših kolega, stoji u priopćenju IDS-a.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti