IDS će odluku o koaliciji donijeti 16. rujna u Pazinu

Istra
08.09.2015 07:40
D. Požarić
Boris Miletić, predsjednik IDS-a
Boris Miletić, predsjednik IDS-a
Sjednica Savjeta IDS-a na kojoj će se odlučiti o načinu izlaska na nadolazeće parlamentarne izbore održat će se u srijedu, 16. rujna 2015., u Pazinu, odlučeno je na sjednici Predsjedništva IDS-a. Predsjednik IDS-a Boris Miletić istaknuo je kako očekuje da će Savjet IDS-a uzeti u obzir sve relevantne činjenice te će donijeti najbolju odluku u interesu građana. - Ono u što sam siguran je da IDS može ulaziti samo u saveze koji snažno podržavaju prijeko potrebnu decentralizaciju zemlje, samostalnost Istre kao regije i razvojne projekte koji su važni za građane naše izborne jedinice, izjavio je predsjednik IDS-a.
Na sjednici je naglašena važnost parlamentarnih izbora za Istru. IDS je najjači politički zaštitnik interesa građana Istre i kao snažna regionalna stranka čvrsta je garancija da se glas Istre uvažava u Saboru. Njegovi će se zastupnici dosljednim zalaganjem izboriti za projekte koji su važni za Istru.
Na kraju, na sjednici Predsjedništva bilo je riječi i o predizbornoj kampanji IDS-a. Ona će se temeljiti na predstavljanju ključnih projekata za brži razvoj Istre i podizanje kvalitete života građana. Tijekom predizborne kampanje, IDS će predstaviti konkretne mjere decentralizacije koje čine okosnicu IDS-ovog programa, a koje građanima jamče kvalitetnije usluge od javnog sektora, efikasnije rješavanje svakodnevnih problema i poslova, ali i otvaranje novih radnih mjesta, stoji u priopćenju za javnost Istarskog demokratskog sabora.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti