Humanitarna aktivnost članova KAF-a Sv. Lovreč

Lokalno
02.12.2012 13:26
D. Požarić
1
1
Tijekom proteklog razdoblja, aktivni članovi KAF-a Sv. Lovreč posjetili su korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Poreču, u namjeri da njegove štićenike daruju portretima izrađenim u njihovom ambijentu, u raznim situacijama i prigodama. Prije desetak su dana fotografije napokon izrađene uz veliku pomoć i sponzorstvo zagrebačke tvrtke M-ROS koja je dala boju za izradu 35 fotografija većeg formata.
Umirovljenici i ostali korisnici bili su nemalo ugodno iznenađeni svojim portretima, koje su im članovi KAf-aosobno uručili.
Suradnja sa tom ustanovom nastavlja se i dalje, pa će u kratkom razdoblju ponovo biti zajedničkih aktivnosti.
Peta je to dobrotvorna akcija članova KAF-a Sv. Lovreč ove godine. Početkom godine su korisnicima Centra za osobe sa posebnim potrebama u Poreču donirali medicinsko-rehabilitacijski uređaj, potom su u okolici kamenloma Lakovići autorske fotografije ponudili kao prilog akciji osvještavanja lokalnog stanovništva za utjecaj na okoliš i intervencije u prostoru. Nedugo su zatim kao službeni fotografi pod "dirigentskom palicom" Nenada Šimunića sudjelovali u humanitarnoj akciji "Svi smo mi jednaki" održanoj u Puli.
Tijekom ljeta je nekoliko autora iz redova KAF-a u suradnji sa pozantom aktivisticom iz Kaštelira  Ester Diklić dali svoj doprinos originalnim fotografijama u akciji prikupljanja pomoći "Đulijano, potegni za život".
I to nije sve: za kraj godine gotovo 30 autora - članova KAF-a izlagat će svoje fotografije u galeriji "Placa" i od njihove prodaje prikupljati novac za nove humanitarne akcije.
Foto: Marina Damjan

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti