Humanitarna akcija za životinje u ponedjeljak na Trgu Slobode

Lokalno
01.04.2018 08:50
kb
Foto: Robert Marić
Foto: Robert Marić
Foto: Robert Marić
Porečki volonteri i građani koji podržavaju njihov rad, odlučili su osnovati Udrugu za zaštitu životinja SOS Šape, kojoj je osnovni cilj promovirati Poreč kao Pet Friendly turističku destinaciju i kao sredinu u kojoj nema zanemarenih, zlostavljanih i napuštenih životinja, te u kojoj je ponašanje sa kućnim ljubimcima na javnim površinama uzorno. Udrugu su osnovali volonteri koji se već duže vrijeme bave spašavanjem životinja i koji su, u svom radu, osjetili potrebu da se međusobno povežu i djeluju zajednički.
Veliku uskršnju akciju porečki će volonteri imati u ponedjeljak, 2. travnja od 9 sati na porečkom Trgu Slobode.
Pozivaju sve koji žele i mogu da dođu podržati Udrugu te donirati za nezbrinute životinje, kako bi im se osigurali hrana i veterinarski troškovi. Omogućena je kupnja kolača koje su pripremili volonteri, poslastice za kućne ljubimce i još mnogo toga. Također, pozvani su i svi koji se žele pridružiti Udruzi da na Trgu ispune pristupnicu – ističe Sanja Arnold, predsjednica udruge.
Foto: Robert Marić
"Mi smo ekipa koja voli i već nekoliko godina pomaže životinjama i borimo se za njihova prava na području Poreča, Pazina, Istre, ali i Hrvatske. Tako smo se upoznali, i to nas je povezalo. Odlučili smo se organizirati, postati jaki, naučiti puno i pomoći drugima kojima je stalo do dobrobiti životinja. I tako je nastala Udruga za zaštitu životinja SOS Šape Poreč, prva porečka udruga, ali nije prva udruga kojoj mnogi od naših volontera i članova pripadaju", kaže Sanja Arnold.
Sav prikupljeni prihod bit će uplaćen za brigu o napuštenim životinjama. Udrugu možete kontaktirati na Facebook stranici: Udruga za zaštitu životinja SOS Šape Poreč , a donirati na PBZ IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1.
Njuškice će vam biti zahvalne! (kb)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti