Hrvoje Lindi sportski direktor Europske judo unije, porečki "balon" jedan od najvećih uspjeha Saveza

Sport
17.12.2020 17:52
D. Požarić
Hrvoje Lindi sportski direktor Europske judo unije
Hrvoje Lindi sportski direktor Europske judo unije
Glavni tajnik Hrvatskog judo saveza Hrvoje Lindi reizabran je za sportskog direktora Europske judo unije na godišnjem kongresu Europske judo unije održanog putem videokonferencije u srijedu, 16. prosinca.
Tijekom četverosatnog rezimea 2020. godine za europski judo, predsjednik Europske judo unije Sergej Solovejčik istaknuo je porečki «balon» kao jedan od najvećih uspjeha: - Ovim putem bih još jednom želio zahvaliti cijelom Hrvatskom judo savezu i svim članovima organizacijskog odbora europskih prvenstava za juniore i mlađe seniore u Poreču na iznimnom trudu i uspjehu održavanja tako izazovnih natjecanja. Potvrdili ste još jednom da ste važan član europske judo obitelji, rekao je Solovejčik.
Na kongresu se glasalo za nove četverogodišnje funkcije, a dosadašnji sportski direktor Europske judo unije Hrvoje Lindi izabran je za novi, treći mandat.
- Ponosan sam i zahvalan kolegama iz cijele Europe što prepoznaju trud koji ulažem u svakodnevni rad, zajedno sa cijelim svojim timom. Potvrda je to i rada svih u Hrvatskom judo savezu, koji je prepoznat kao jedan od najboljih organizatora u judo svijetu te po efikasnosti rada uz jako mali broj ljudi – rekao je Lindi, koji obnaša funkciju sportskog direktora Europske judo unije od 2012. godine.
Ako se tome pridoda prošlotjedno imenovanje predsjednice Hrvatskog judo saveza dr. sc. Sande Čorak za savjetnicu Europske komisije za ravnopravnost spolova, hrvatski predstavnici na najvišim pozicijama europskog judo i sportskog svijeta svakako daju prilike i za daljnji rast hrvatskog juda i sporta. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti