Hrvatska jedan od domaćina Eurovolleya 2021 za odbojkašice

Sport
23.02.2021 15:30
Kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris
Kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris
Europsko prvenstvo za odbojkašice Eurovolley 2021 održat će se od 18. kolovoza do 4. rujna, a domaćini će, uz Hrvatsku, biti Bugarska, Rumunjska i Srbija.
Hrvatsku žensku reprezentaciju ugostit će zadarski ŠC Višnjik od 19. do 26. kolovoza, a ususret Europskom prvenstvu hrvatske reprezentativke igrat će od 28. svibnja do 6. lipnja dva turnira Zlatne skupine Europske lige u Češkoj i Bjelorusiji, a potom slijedi Challenger kup koji se od 30. lipnja do 4. srpnja također igra u Zadru.
– Natjecanja su nam sada baš i poredana po važnosti, Europska liga će biti priprema za Challenger kup kao kvalifikacije za Svjetsku ligu te na kraju Europsko prvenstvo od kojeg sve puno očekujemo. Na prošlom smo pokazale da smo mlada ekipa pred kojom je velika budućnost, istaknula je kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris.
Samanta je prije dvije godine u iz Italije došla u ruski Kazan, a od njenog dolaska ekipa iz Tatarstana osvojila je čak četiri trofeja - Dva Superkupa, Kup i Prvenstvo, a očekuje ih i susret za prvo mjesto s moskovskim Dinamom.
– Veselimo se pripremama u Zadru, nadam se da će tribine u Zadru buti prepune naših navijača, čija će nam podrška strahovito puno značiti, istaknula je Samanta. (ls)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti