Grupa Valamar najavila 82 milijuna eura ulaganja u 2024. godini

Gospodarstvo
05.12.2023 13:41
Izvor: Valamar
kb
Valamar Allegro Residence Novel Superior Triple Room, Seaside, Balcony
Valamar Allegro Residence Novel Superior Triple Room, Seaside, Balcony
Autor: Valamar
Odobrena su ukupna ulaganja u 2024. godini u grupi Valamar u vrijednosti od 82 milijuna eura, od čega 43 milijuna eura u Valamar Rivieri te 39 milijuna eura u Imperial Rivieri.
Ključne investicije u Valamaru i Imperialu za narednu sezonu usmjerene su u repozicioniranje i unapređenje kvalitete usluga, digitalizaciju, zelenu gradnju, održive izvore energije i turističku infrastrukturu u svim destinacijama.
U destinaciji Rab realizirat će se prva faza rekonstrukcije i repozicioniranja hotela Eva i turističkog naselja Suha Punta u Valamar Collection Rab Resort 4*/5*, dvogodišnjeg projekta vrijednosti 48 milijuna eura koji će otok Rab čvrsto pozicionirati među najbolje destinacije za obiteljski odmor na Jadranu. Nastavak investicija u premium segment u kojem su posljednjih godina postignuti najbolji pokazatelji rasta prihoda, cijena i povrata na ulaganja potvrđuje uspješnost strategije dosadašnjih ulaganja i očekivanje da će potražnja za premium proizvodima i uslugama u turizmu ostati snažna.
Allegro Sunny Hotel & Residence u destinaciji Rabac, Koralj Sunny Hotel u destinaciji Krk i turističko naselje Rivijera u Makarskoj bit će repozicionirani u Sunny brendu u kojem je Valamar do sada uspješno repozicionirao nekoliko hotela na tržištu ekonomičnog i jednostavnog odmora uz odličnu kvalitetu usluga i vrijednosti za novac.
Planirane investicije Imperial Riviere također obuhvaćaju izgradnju novog Bike Centra u Poreču, daljnja ulaganja u hotelima Lacroma u Dubrovniku, Imperial i Padova na Rabu te kamping ljetovalište Padova na Rabu, kao i uređenje nove zone za smještaj radnika u Dubrovniku.
 
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti