Gradonačelnik Štifanić pohvalio izlaganje TUŠ 'Antona Štifanića'

Lokalno
22.03.2013 08:34
Izvor: Grad Poreč - Parenzo
B.Ž.
1
1
1
Nositelj projekta TUŠ Antona Štifanića i projektni partneri izlažu dosadašnje postignute rezultate projekta s ciljem promocije novonastalih kadrova s moderniziranim znanjima, s jedne strane, a s druge strane promoviraju nastavne programe među roditeljima i osnovnoškolcima.
Gradonačelnik Edi Štifanić istaknuo je kako su turizam i ljudski resursi u turizmu jedan od ključnih razvojnih faktora našega Grada, te obećao da će, kao i ovom i daljnjim mjerama poticati obrazovne institucije u turizmu kako bi ostali top hrvatska turistička destinacija.
Podsjetimo, Grad Poreč-Parenzo, za TUŠ Antona Štifanića napisao je i uspješno kandidirao projekt u vrijednosti 172.914,00 € koji je trenutno u provedbi. Iz projekta su do sada financirane i provedene aktivnosti: organizacija dva okrugla stola, izrada strateških dokumenata i vizualnog identiteta projekta, edukacija nastavnika, opremanje dva informatička praktikuma, a provedbi su aktivnosti: oprema dva kuharska praktikuma, studijsko putovanje za 100 učenika, motivacijske radionice, priručnici, promotivni film itd.
Ravnateljica Škole Vesna Baranašić, zahvalila je gradonačelniku na dosadašnjoj suradnji, i najavila daljnje inicijative od strane škole.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti