Gradonačelnik primio i nagradio Marka Dorića, europskog juniorskog prvaka u low kicku

Sport
20.09.2015 13:09
D. Požarić
Edi Štifanić, Silvija Deković, Marko Dorić i Leonardo Komšić
Edi Štifanić, Silvija Deković, Marko Dorić i Leonardo Komšić
Gradonačelnik primio i nagradio Marka Dorića, europskog juniorskog prvaka u low kicku
Gradonačelnik Edi Štifanić je u četvrtak, 17. rujna 2015. godine u Maloj vijećnici gradske palače priredio prijem za Marka Dorića, europskog juniorskog prvaka u kicboxingu (disciplina low kick, kategorija do 75 kilograma).
Svoju je novu titulu Marko kao član kickboxing kluba „King Poreč“ osvojio na nedavno održanom EP za kadete i juniore u San Sebastianu (Španjolska).
-Marko je do sada u svim disciplinama bio dominantan, a k tome još i prvak države, pa smo od njega zato imali velika očekivanja, rekao je Markov trener Leonar Komšić, i sam vrhunski sportaš.
-Zlato nam je prioritet, da doživimo podizanje zastave i intoniranje himne, nakon velikih priprema koje prolazimo. Marko je vrlo vrijedan i mislimo da rezultati kluba najbolje govore koliko je truda uloženo, jer ove godine imamo šest državnih prvaka i četiri reprezentativca, rekao je Komšić i pohvalio suradnju koju imaju kao klub sa Sportskom zajednicom Grada Poreča i samim Gradom.
Dorić svoj životni put nastavlja na fakultetu u Zagrebu, gdje je upisao robotiku, ali je obećao kako neće odustati od sporta kojeg toliko voli. Potrudit će se, kaže, u Poreč dolaziti na pripreme prije mečeva, ili kod kuće odraditi 3-4 treninga.
-Velik je ovo uspjeh za svakog sportaša, grad i zemlju iz koje on dolazi te potvrda da uz veliki trud dolaze i veliki rezultati. Čestitam Marku Doriću, njegovom treneru Leonardu Komšiću i cijelom timu kluba „King Poreč“ na velikom uspjehu koji građane Poreča čini ponosnima, rekao je gradonačelnik zahvalivši na promidžbi Poreča u svijetu.
Čestitkama se pridružila i tajnica Sportske zajednice Grada Poreča Silvija Deković, a uz čestitku je mladom sportašu uručen i poklon bon vrijednosti 2.000 kuna.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti