Gradonačelnik Peršurić i dogradonačelnik Štifanić u novogodišnjoj noći obišli dežurne službe

Lokalno
01.01.2021 09:29
D. Požarić
S timom porečke Hitne
S timom porečke Hitne
Porečki gradonačelnik Loris Peršurić sa zamjenikom Eliom Štifanićem tradicionalno je u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe u gradu - Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč, porečku Ispostavu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, Policijsku postaju Poreč, Uslugu Poreč i Dom za starije i nemoćne osobe Poreč te tim Sanitetskog prijevoza Poreč.
Prilika je to da se obiđu dežurne službe, kako one koje brinu za sigurnost građana, tako i za one koji u ovoj noći obavljaju svoj posao profesionalno, za pojedince, obitelji i društvo u cjelini.
-Ova će novogodišnja noć biti potpuno drugačija od mnogih dočeka na koje smo navikli. Želimo dati podršku dežurnim službama u našem gradu, ali isto tako naša podrška, pomoć i misli idu i mnogim djelatnicima naših, ali i svih dežurnih službi koji sada dežuraju i pomažu u potresom razorenim područjima, rekao je gradonačelnik.
Djelatnicima i djelatnicama dežurnih službi uručili su prigodne darove, uz želju da u novogodišnjoj noći i idućoj godini imaju čim manje intervencija. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti