Gradonačelnik održao prijem za "Balotice"

Lokalno
07.05.2013 11:58
Izvor: Grad Poreč - Parenzo
B.Ž.
1
1
Gradonačelnik Edi Štifanić i zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović primili su danas u Maloj vijećnici djevojački zbor Srednje škole Mate Balote, njihovu mentoricu Deboru Cukola Zeneral i ravnatelja Krešimira Bronića. U velikom glazbenom spektaklu „Do posljednjeg zbora“ djevojke su u jakoj konkurenciji zborova iz cijele Hrvatske odnijele pobjedu.
Poreč ima duh pobjednika i hvala vam na trudu koji se isplatio. Hvala vam na promociji našeg grada, zaista ste bile najbolje, poručio je na početku prijema gradonačelnik Štifanić. Imale ste potporu Grada kroz cijelo vrijeme natjecanja i imat ćete je i dalje, kazao je Štifanić. Naime, Grad je od samog početka natjecanja zboru osigurao besplatan prijevoz.
I zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović čestitala im je na ostvarenom uspjehu.
Zahvaljujemo se Gradonačelniku na pomoći i podršci koju nam je pružio. Puno smo truda i napora uložile u ovaj naš uspjeh. Bilo je i trenutaka neslaganja, ali sve smo to prevasišle i ponosne smo na našu pobjedu, kao što smo ponosne i na našu školu i Grad. Sada je ime naše škole poznato u cijeloj Hrvatskoj, rekla je mentorica Debora Cukola Zeneral.
Ravnatelj škole Krešimir Bronić također se zahvalio kazavši da sve što je sa strane Grada obećano je i izvršeno. Hvala vam na podršci i nadam se da će je biti i u budućnosti, rekao je Bronić.
Djevojački zbor Srednje škole Mate Balote ovom je pobjedom homogenizirao školu, grad i županiju.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti