Grad Poreč predstavio nove službene web stranice

Grad Poreč
27.01.2024 08:39
D. Požarić
cUWLCvqcG-01-porec_web2_3.jpg
cUWLCvqcG-01-porec_web2_3.jpg
Grad Poreč pustio je u rad nove službene web stranice s osvježenim dizajnom, prilagođenim suvremenim standardima korisničkog iskustva. Izrada je povjerena tvrtki infoSIT d.o.o. iz Poreča.
- Došlo je vrijeme da se moderniziraju službene web stranice kako bi našim sugrađanima bile čim preglednije i jednostavnije za korištenje. Drago nam je da nastavljamo dugogodišnju suradnju s porečkim infoSIT-om, te bi novi web sa svojom hrvatskom i talijanskom verzijom trebao u potpunosti profunkcionirati uskoro, saznali smo u gradskoj upravi.
Neki od ključnih elemenata novog dizajna uključuju poboljšanu navigaciju, brži pristup relevantnim informacijama te modernu estetiku koja odražava identitet Grada Poreča. Stranice su prilagođene kako bi se omogućila jednostavna uporaba na različitim uređajima, od računala do mobilnih telefona.
Cilj je novih stranica lokalnom stanovništvu i drugim posjetiteljima pružiti optimalno iskustvo prilikom istraživanja informacija o gradu, njegovim uslugama, događanjima i turističkim atrakcijama.
 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti