Funtana: Prijateljska nogometna utakmica: FUNTANA - VIŠNJAN 3:0

Sport
25.08.2004 00:00
Izvor: Marin Grgeta
Mx
1
1
Prijateljska nogometna utakmica: FUNTANA – VIŠNJAN 3:0 (0:0)

U svojoj prvoj pripremnoj utakmici, usred rane faze priprema, Funtana je na svom terenu svladala Višnjan sa 3-0, pogocima Đorđa Lakovića i sportskog direktora Igora Žikovića koji je pred kraj susreta pojačao redove domaćina.
Funtana je nastupila u znatno okrnjenom sastavu. Zbog ozljeda, a poglavito zbog radnih obaveza, mnogi igrači još ne treniraju ili treniraju neredovito, a iz tih razloga nisu svi mogli ni biti na toj prvoj utakmici. U prvom je dijelu Višnjan pokazao da trenira malo duže od Funtane, te bio bolji na trkačkom planu. Velike prilike je, međutim, imala Funtana, a neprecizni Pangrac je propustio realizirati tri (malo je reći) stopostotne prilike.
1
U drugom poluvremenu Funtana ubacuje u višu brzinu, naročito nakon ulaska Đ. Lakovića, Žikovića i Uljanića, te brzopotezno rješava pitanje pobjednika.
Rezultat je u tim utakmicama najmanje bitan, iako svaka pobjeda daje dodatno samopouzdanje.
Funtana nastavlja svoje pripreme, nadajući da će se ozlijeđeni uskoro oporaviti te da će prolaskom špice sezone svi početi redovitije trenirati. Još uvijek se čeka odluka o tome u kojoj će ligi slijedeće sezone igrati Funtana, a sve bi se trebalo znati najkasnije sutra (srijeda). U subotu počinje Treća liga, a još se ne zna tko će je igrati. Texas...
Funtana igra slijedeću utakmicu u četvrtak u Taru, kod izabranika donedavnog trenera Bičvića.

Prijateljska utakmica:
FUNTANA – VIŠNJAN 3:0 (0:0)
Funtana, igralište Funtane. Gledatelja: 30. Sudac: Balja (Poreč).
Strijelci: Đ.Laković (2), Žiković.
Žuti karton: A.Sinožić (Višnjan).
Funtana: L.Laković; Herak; Marko Grgeta, Sošić, Karabegović; Gaćina, Fabris, Čavić, Ivković, Terzić; Pangrac. (Još su igrali: Đ.Laković, Uljanić, Kovačević, Žiković, Marin Grgeta).
Višnjan: Mofardin, A.Sinožić, I.Prhat, Fabac, D.Ritoša, D.Labinjan, Šegon, Čehić, Grudić, D.Prhat, S.Sinožić. (Još su igrali: Bratović, Stanić, Macinić, Radolović, N.Prhat, Travar).
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti