Fotogiostra: čije će fotka ove godine biti najbolja?

Lokalno
10.09.2015 08:58
D. Požarić
1
1
Klub amaterske fotografije Sv. Lovreč u suradnji sa Društvom prijatelja Giostre iz Poreča i ove godine organizira besplatni natječaj za posjetitelje Giostre, povijesnog festivala koji će se odvijati ovog vikenda, od 11. do 13. rujna. Lani je pobjednica bila Nikolina Velić , hoćete li joj ove godine baš vi preuzeti titulu?
Pristup svim događanjima na festivalu bit će besplatan, a ni za natječaj nije potrebno uplatiti kotizaciju. Potrebno je samo pronaći inspiraciju, ili jednostavno imati sreće pa uhvatiti najljepši mogući trenutak. Bit će podijeljene tri nagrade: 1.500 kuna za prvo mjesto i dva puta po večera za dvoje u restoranima.
FotoGiostra je tradicionalni fotografski natječaj koji fotografima omogućava uranjanje u atmosferu baroknih vizualnih čarolija. Događaj je to gdje zaljubljenici u fotografiju mogu zaista uživati u brojnim vizualnim atrakcijama, vraćajući se u atmosferu 18. stoljeća. Samim time omogućeno im je da fotografijama zauvijek zaustave čitavu lepezu zanimljivih detalja i motiva dajući manifestaciji svoj osobni pečat.
Natjecati se mogu svi posjetitelji Giostre stariji od 16 godina, bez obzira na spol, zemlju iz koje dolaze ili profesiju. Prijaviti možete fotografije snimljene tijekom održavanja festivala, koje sadrže neka od obilježlja Giostre u Poreču. Autori svoje radove mogu obrađivati (postprodukcija), ali dijelovi fotografije, ukoliko se radi o montaži, moraju biti vlastiti i nastali u vrijeme festivala. Sudionik natječaja svoje radove (do 5 fotografija) prijavljuje koristeći web stranicu  te popunjavajući online obrazac. Rok za prijavu fotografija je 21. rujan 2015.
Minimalni tehnički standardi: dimenzije cca 3000 pixela po dužoj stranici
Nakon proteka roka za prijavu, žiri sastavljen od relevantnih fotografa i jednog člana Društva prijatelja Giostre odabrat će najbolje fotografije, a njihovim će autorima pripasti nagrade sponzora. Rezultati natječaja bit će 28. rujna 2015. objavljeni na web stranici www.giostra.info  i www.kaf-lovrec.hr   (Organizator zadržava pravo korištenja fotografija za promidžbu)
(dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti